fbpx

Изработка на Уеб Сайт и Онлайн Магазин

Повечето сайтове и онлайн магазини са като красиви билбордове заключени в гаража. Никой не знае за тях и никой не ги посещава, освен техният собственик.

Причините най-често са: защото не се индексират добре от Google, заради бъгове при изработката, не са добре свързани и синхронизирани със социалните медии Facebook & Instagram и нямат добро присъствие на други ключови места в интернет пространството.

Работещият и печеливш уебсайт или онлайн магазин има три предимства:

Той е лесен за намиране в интернет пространството

Сайтът Ви има модерен дизайн и визия

Лесен и удобен за управление и поръчки за Вашите клиенти

Само така Вашият уебсайт или онлайн магазин стават централния печеливш двигател на Вашия онлайн бизнес.

Всичко друго е една красива визитна картичка, която трябва ръчно да раздавате на клиентите си, което не е особено ефективно и всъщност е наистина трудно в съвременния онлайн свят днес.

Печелившите Уебсайтове и Онлайн Магазини
са тези, които:

Ето какво казват част от нашите клиенти:

👉 „Имаме 𝟐𝟗𝟐% ръст в продажбите за последния месец благодарение на корекциите, които направихте по нашия онлайн магазин.“ – наш клиент, който продава хранителни добавки и козметика.

👉 „За една календарна година успяха да ни повишат продажбите 2,5 пъти, при положение, че ние мислехме, че сме стигнали максимума на нашия пазар“ – наши клиенти, които имат онлайн магазин за авточасти.

👉 „За 6 месеца повишихте продажбите ми от средно 1 на ден до 35 на ден, смятам, че най-накрая имам успешен бизнес благодарение на Вас“ – наш клиент, който продава парти артикули.

👉 „Започнахме от нулата с чисто нов онлайн магазин и само за 3 месеца стигнахме до генериране на печалби над задоволителните, благодарим Ви“ – наши клиенти продаващи електроинструменти.

👉 „Благодарение на вашия професионализъм в рекламите имаме продажби през януари, февруари и март за първи път от 10 години.“ – наш клиент, имащ онлайн магазин за обувки

„Всички проучвания показват, че потребителите пазаруват все по-често онлайн, защото им е по-лесно и удобно.“

Експертите на Идеа ОМ имаме над 15 години опит в изграждането на уебсайтове и онлайн магазини. Работим с най-новите технологични и визуални тенденции на 2022г.

BENMODEL by Albena
BENMODEL by Albena
17. June, 2022.
Изключително доволна съм от услугите.
Катина Стаматова
Катина Стаматова
17. June, 2022.
Благодаря за добрата работа. Очарована съм. Не се колебайте да се обърнете към тези специалисти за работа. Браво младежи, продължавайте в същия дух! Успех!
Владимир Михайлов
Владимир Михайлов
6. June, 2022.
Благодарим за професионализма на ИДЕА ОМ! Помогнаха ни с много полезни и адекватни съвети за новия ни онлайн бизнес. Препоръчваме горещо!
vasil getov
vasil getov
11. April, 2022.
Прекрасни хора! Много съм доволен от обслужването им и от постигнатите резултати. Успехи, препоръчвам горещо!
Admin Desislava
Admin Desislava
31. March, 2022.
Професионално отношение и отзивчивост винаги. Решаване на конфликтите моменти с разбиране към клиента. Благодаря!
agrosevmar Ugur
agrosevmar Ugur
29. March, 2022.
Чудесно сътрудничество, обясняват много внимателно всичко. Комуникацията е чудесна. Справиха се бързо и отлично с възложните от нас задачи. Благодаря!
Михаил Димитров
Михаил Димитров
28. January, 2022.
Страхотен професионализъм, отговорно отношение и качествено извършени услуги. Силно препоръчваме съвместна работа с екипът на ИДЕА ОМ.
Avtochasti AutoPower
Avtochasti AutoPower
21. January, 2022.
Работим с тях от една година и сме изключително доволни от постигнатите резултати !
Inex Trade Инекс Трейд
Inex Trade Инекс Трейд
30. November, 2021.
Работим повече от половин година и определено резултати се усещат. Особено добри са в google рекламите.
Merlin Abdieva
Merlin Abdieva
30. November, 2021.
Искам да изразя публично благодарността си относно работата и професионализма на тези млади и кадърни хора. Резултатите на фирмата ми в Google ads са отлични. Успях да развия фирмата си за изключително кратко време и достъпни цени! Препоръчвам с две ръце. Трябва да има повече фирми като Вас! Успех

Свържете се с нас сега, за да получите експертен одит и съвети как и Вашият уебсайт или онлайн магазин да печели повече и дори да задмине конкуренцията.